top of page

Auto-electronica op Maat:

Het sterkste punt van maatwerk!

Ontdek onze oplossingen

Autoalarm installeren

AUTOALARM

Een doeltreffende beveiliging van uw auto of uw bestaande systeem uitbreiden? Wij installeren een alarmsysteem in uw wagen, Incert, goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen.

incert
taxi installaties

TAXI INSTALLATIES

Een duurzame en betrouwbare taximeter? Onze geselecteerde taximeters zijn voorzien van de nieuwste technologie, die u ook bij intensief gebruik nooit in de steek laten. Onze taximeters voldoen steeds aan de Belgische en regionale wetgeving. Lees meer bij onze leveranciers van taximeters, Ata en Semitron.

ata
semitron
dashcam

DASHCAM

Een veiliger gevoel onderweg? Wij rusten uw voertuig uit met een hightech dashcam. Twijfelt uw verzekering over uw aansprakelijkheid bij een ongeval? Dan kunnen de beelden van uw dashcam hen overtuigen!

realisaties

GEOLOCATIE

Geraak uw voertuig nooit meer kwijt dankzij de installatie van geolocatie. Zo weet u real time via uw computer of smartphone altijd en overal waar uw voertuig zich ergens bevindt.

Parktronic

PARKTRONIC/ACHTERUITRIJ CAMERA

Parkeren een nachtmerrie? Met parktronic ligt u er niet langer wakker van, maar ontwijkt u vlot elk obstakel. Vermijd schade aan uw carrosserie en laat parktronic installeren door Metrotax.

Zetelverwarming

ZETELVERWARMING

In een handomdraai meer comfort in uw auto? Zetelverwarming zorgt met een simpele druk op een knop voor een behaaglijke warmte. Wij plaatsen uw autostoelverwarming met de grootste zorg.

multimedia

MULTIMEDIA

Een beter of sterker geluid in uw wagen? Versterkers, luidsprekers, gps, een auto dvd-systeem of andere multimedia in uw auto laten inbouwen? Bespreek de mogelijkheden met Metrotax!

track and trace

ANDERE INSTALLATIES

Ook voor andere installaties vindt Metrotax een oplossing. Contacteer ons met uw vraag en wij zorgen voor een oplossing op maat.

icon

Maatwerk

Voor al uw specifieke wensen halen wij onze expertise in maatwerk naar boven, of het nu om een enkele wagen of een volledig wagenpark gaat.

EXTRA OPTIES IN UW WAGEN, MAATWERK? CONTACTEER METROTAX METEEN!

bottom of page