top of page

Wij stellen een gevarieerd aanbod van kwalitatieve taximeters en printers voor

Taxidecreet

Nieuw taxidecreet m.b.t. het individueel bezoldigd personenvervoer

Onze taximeters

Samen met onze twee leveranciers, A.T.A en Semitron probeert Metrotax Zellik-Brussel altijd met de grootste zorg de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Wij hebben bewust gekozen om met deze twee bedrijven te werken omdat wij 100% achter hun kwaliteit en producten staan. Wij hebben verschillende taximeters , taxilichten & taxiprinters afkomstig van zowel ATA als Semitron.

Zie hieronder onze uitgebreide keuze aan taximeters waarin iedereen wel zijn voorkeur in kan vinden.

icon
ata

TAXIMETER AIR-W

De AIR W spiegel taximeter combineert functies functioneel, heeft een ultradun ontwerp en is ergonomisch. De grafische menu's en het rolknopje navigeer je makkelijk en eenvoudig: geen complexe toetsencombinaties meer! De AIR W hecht meteen en eenvoudig aan iedere bestaande achteruitkijkspiegel en zal worden vergeten in uw voertuig.

Taximeter Air-W

POWER HD

Sober en elegant ontwerp, eenvoudige en intuïtieve ergonomie, de POWER HD-taximeter is de meest geavanceerde taximeter op de markt. De ultrafijne lijn past zich perfect aan het interieur van uw voertuig aan zonder deze te vervormen. Het POWER HD-scherm is het enige verwijderbare scherm in het bereik. Het wordt dus buiten de werktijden vergeten.

Power HD

PRIMUS S-01

Een waardige opvolger van PRIMUS POWER, de PRIMUS S-01 is de meest economische taximeter in het ATA-bereik. Hoewel het dezelfde ergonomie presenteert als zijn voorganger en die van de POWER UP van de REVOLUTION-reeks, is het scherm opnieuw ontworpen om u tegelijkertijd een sobere, compacte en verfijnde behuizing te bieden.

Primus S-01
Semitron

PANTHER P6S2

De P6S2 spiegel taximeter combineert meerdere functies en heeft een makkelijke bediening. Het is ook mogelijk om meerdere tarieven te programmeren. Met zijn mooi en afgerond design wordt dus buiten de werktijden vergeten dat dit een taximeter is. De P6S2 kan in alle types van voertuigen geïnstalleerd worden en oogt mooi in uw voertuig.

Panther p6s2

PANTHER P6L2

De P6L2 is sober en elegant, eenvoudig en makkelijk te bedienen. De taximeter kan in elk type voertuig ingebouwd worden en oogt zeer mooi. Je kan ook meerdere tarieven ingeven net zoals bij de P6S2 en je kan makkelijk en snel van tarief veranderen indien gewenst. Dankzij de sobere maar toch elegante afwerking stoort de taximeter niet buiten de werkuren.

panther p6l2

Onze daklichten

Onze taxiprinters

SEMITRON THERMISCHE PRINTER

De SEMITRON thermische printer is ontwikkeld om te voldoen aan toepassingen die een superklein formaat en een ononderbroken en betrouwbare afdrukcapaciteit vereisen. Deze printer is geschikt voor toepassingen, waar langdurig gebruik van cruciaal belang zijn.

SEMITRON thermische printer

ATA POWERPRINT

Met de ATA POWERPRINT kunt u uw tickets eenvoudig en snel afdrukken. Dankzij de standaard ATA-papierrol met grote capaciteit kunt u meer dan 350 bonnen afdrukken. Het vervangen van de papierrol is heel eenvoudig. In enkele seconden hebt u uw papieren printer opnieuw geladen. De POWER PRINT-printer is compatibel met alle ATA-taximeters.

ATA POWERPRINT

EXTRA OPTIES IN UW WAGEN, MAATWERK? CONTACTEER METROTAX METEEN!

bottom of page